Кристалина Георгиева отрече спекулациите, че ще е новият председател на

...
Кристалина Георгиева отрече спекулациите, че ще е новият председател на
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева отрече слуховете, че ще стане председател на Еврокомисията

Кристалина Георгиева отхвърли спекулациите, че ще е новият ръководител на Европейската комисия, заяви БНР. Във Великотърновския университет, където изнесе обществена лекция на тематика " Светът и ние ", основният изпълнителен шеф на Световната банка разяснява, че България е в доста положително икономическо положение въз основата на увеличаващите се проблеми в международен мащаб.

 © БГНЕСКристалина Георгиева: Аз си имам работа, доста забавна, доста сложна работа. На хипотетични въпроси отговори нямам. Нашата организация по спекулации не разяснява.
Главният изпълнителен шеф на Световната банка поздрави новите български евродепутати и посочи, че вотът е бил извоюван от проевропейски партии.
Кристалина Георгиева: У нас българите гласоподаваха за проевропейските партии. Това е доста добре. Предстоят месеци, в които ще би трябвало да се образува стратегия, която да сплотява проевропейските партии и аз съм уверена, че това ще се случи.  Започват договаряния за топ позициите в евроинституциите Започват договаряния за топ позициите в евроинституциите
Председателят на Европейския съвет Доналд Туск стартира договаряния с Европейския парламент и страните членки на Европейски Съюз за реализиране на компромис за разпред...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР