Кристъл Палас прави нов опит да си върне халфа Конър

...
Кристъл Палас прави нов опит да си върне халфа Конър
Коментари Харесай

Кристъл Палас прави нов опит да си върне Конър Галахър

Кристъл Палас прави нов опит да си върне халфа Конър Галахър. 22-годишният футболист изигра доста мощен сезон чартърен на " Селхърст Парк " през 2021-22. Те още тогава желаеха да го задържат за непрекъснато, само че от Челси, който държи правата му, не се съгласиха и го върнаха на " Стамфорд Бридж ". Сега обаче " орлите " са подготвени да опитат още веднъж да го вземат в редиците си, оповестява " Сън ".

Галахър играе относително постоянно в Челси този сезон, изключително с проблемите, които отборът има с контузени футболисти, като е записал 24 мача във всички шампионати. Междувременно обаче Греъм Потър дава явен знак, че желае попълнения точно в средата на терена, което значи, че не е изцяло удовлетворен от представянето на футболистите, с които разполага. Така че не е изключено Галахър да бъде продаден или предан чартърен, с цел да освободи място за нов състезател.

Шефовете на Кристъл Палас наблюдават от близко обстановката към британския национал и са подготвени да създадат опит да го вземат в отбора. На този стадий обаче е мъчно да се предвижда дали ще има договорка, още повече, че самият Галахър желае да се потвърди в Челси и не е доста заинтересован да прави стъпка обратно в кариерата си.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР