Кристъл Палас победи у дома последния Шефилд Юнайтед с 2:0,

...
Кристъл Палас победи у дома последния Шефилд Юнайтед с 2:0,
Коментари Харесай

Кристъл Палас победи Шефилд Юнайтед, но пострада от грубостите на остриетата

Кристъл Палас победи вкъщи последния Шефилд Юнайтед с 2:0, само че даде свидни жертви. " Орлите " имаха проблеми с грубата игра на " остриетата ". Офанзивните им футболисти Джефри Шлуп и Кристиан Бентеке напуснаха терена с травми.

Още в четвъртата минута Джефри Шлуп откри за " орлите ". Той съумя да стигне до топката към границата на наказателното поле след добра офанзива отляво. Ударът му беше в очертанията на вратата, само че топката се отклони в крайник на бранител и влезе във вратата на направилия крачка настрана Аарън Рамсдейл.

Домакините играеха доста технично и чисто и съвсем не правеха фаулове. " Остриетата " отговаряха с твърди дейности и това докара до травма на голмайстора Шлуп в 36-ата минута и неговата промяна с Еберечи Езе.

Точно Езе усили на 2:0. В шестата минута на добавеното време той дриблира великолепно отляво и стреля от границата на наказателното поле по земя.

В началото на второто полувреме Кристъл Палас получи нов удар. Този път травма получи Кристиан Бентеке и беше сменен с Джордан Аю.

В 56-ата минута Вилфред Заха падна в наказателното поле и беше изнесен за приемане на лекарска помощ. Имаше ревизиране на обстановката с ВАР, само че до присъждане на дузпа не се стигна. Все отново Заха съумя да се върне на терена и доигра дуела.

В края гостите имаха положения за почетен гол, само че до подобен по този начин и не се стигна. В добавеното време Лука Миливоевич също се контузи и беше заменен.

След тази наложителна победа, трета на собствен терен през сезона, Крисъл Палас се изкачи на 12-а позиция с 22 точки, изпреварвайки Уулвъхямптън, Арсенал и Нюкясъл.

Положението на Шефилд Юнайтед си е все по този начин безнадеждно. " Остриетата " са на последното 20-о място с 2 точки и като нищо ще завършат сезона без нито една победа.
 Ефективен Тотнъм с класика против атакуващия Лийдс
Ефективен Тотнъм с класика против атакуващия Лийдс

Стилът на Жозе Моуриньо се оказа доста по-ефективен от този на Марсело Биелса
 Снимка 511983
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР