Криско скоро ще скъса с ергенлъка, след като се сгоди

...
Криско скоро ще скъса с ергенлъка, след като се сгоди
Коментари Харесай

Решиха се! Криско и Цвети стягат тежка сватба

Криско скоро ще скъса с ергенлъка, откакто се сгоди за приятелката си Цветелина. Очаква се до края на годината влюбените да вдигнат тежка женитба.

Дуетната половинка на Слави Трифонов пада на колене и дава пръстен на чаровната стюардеса. Това се случва, до момента в който двамата отмарят в Дубай в края на предходната година. Предложението било непредвидена и доста сантиментално, настояват близки до Цвети.

Освен пръстена, половинката получава и голям букет цветя. Годеницата на рапъра гордо носи пръстена на ръката си. За бижуто с елмаз Криско се е бръкнал много. Криско е споделял, че не желае женитба, а деца, само че Цвети упорствала да се види като младоженка, написа „ България Днес “.

Рапърът е уверен, че Цвети е идеалната половинка за него. Откакто са дружно, той се кротна и към този момент прекарва свободното си време у дома, не гуляе из среднощните купони. Криско и Цвети към момента не са решили по кое време ще е сватбата. Сигурно е обаче, че няма да е доста скоро. Изпълнителят е на гребена на вълната и няма никакво време от работа. Той се занимава с няколко плана, а за най-важния ден в живота си желае да изпипа всички елементи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР