Криско ще заснеме клип към най-новия си сингъл в Лас

...
Криско ще заснеме клип към най-новия си сингъл в Лас
Коментари Харесай

Рапарът Криско снима клип в САЩ

Криско ще снима клип към най-новия си сингъл в Лас Вегас. Това оповестиха близки до хитмейкъра, който провокира същински възторг по време на първото си турне в Съединени американски щати. Зад проектите му за ново видео стоял точно съдружникът му в Adamand Records Кирил Киров-Кико, който сега го съпровожда зад океана и по принцип работи по всички клипове на звездата.

Истински възторг провокира Криско по време на турнето си в Съединени американски щати. Хитовият рапър започва своята обиколка в страната на неограничените благоприятни условия на 27 януари от Чикаго, а спортния Escape Lounge бар, където се състоя и неговото първо присъединяване, бе разпродаден безусловно за секунди. За да тушират нервността за билети, уредниците незабавно оповестиха нова дата. Вторият концерт в Чикаго ща зарадва още 300 души на 10 февруари, като цената на билетите е $35.

През февруари датите за концерти са планувани за 3 февруари в Атланта, на 9 февруари в Ню Йорк и на 11 февруари в Маями , където ще завърши и турнето на звездата в Съединени американски щати. Лайфовете на звездата не престават към два часа, като Криско постоянно приключва участията  си с акапела на „ Македонско девойче “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР