Криско изхвърли Маги завинаги след дуета със Слави Трифонов Защо

...
Криско изхвърли Маги завинаги след дуета със Слави Трифонов Защо
Коментари Харесай

Търсят публика за Криско в шоуто на Слави Трифонов

Криско изхвърли Маги вечно след дуета със Слави Трифонов Защо Криско разочарова феновете в шоуто на Слави Трифонов Ето коя е тайнствената жена до Слави Трифонов СНИМКИ

Криско чества рождения си ден на работа . Рапърът става на 30 години, само че ще има присъединяване в пловдивски клуб, а на следващия ден купонът ще продължи в Габрово, където е израснал. Роден е в София, само че учи в известната Априловска гимназия в Габрово, откъдето са корените му.

Любовта му към музиката по никакъв начин не е инцидентна, тъй като той израства в семейство на музиканти. Криско стартира да се занимава интензивно с музика през 2005 година, като има своя лична група. Тогава той прави и първите си стъпки като текстописец. Занимава се с музика още като дребен, като взима присъединяване в известно предаване за млади гении. В началото на своята кариера работи и като тонрежисьор в радио.
В своята кариера Криско работи с доста от най-популярните родни реализатори като Слави Трифонов, Лора Караджова, Бобо, Сантра, Мария Илиева, Deep Zone, Ангел и Моисей,  Елица Тодорова, Миро, Невена Цонева, Любо, Дивна и други. В четвъртък той е записал и присъединяване си като водещ в „ Шоуто на Слави ”, което ще се излъчи през днешния ден. Освен като половинка на Слави, Криско се изявява и като уредник на предаването, тъй като търси аудитория.

С пост в обществените мрежи той предложения почитателите си да дойдат на записа на предаването. Очевидно е, че щом се е стигнало до там персонално Криско да си търси фенове, опитът му с Шоуто е много несполучлив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР