Криско искал от работодателя си по 20 000 лева на

...
Криско искал от работодателя си по 20 000 лева на
Коментари Харесай

Изви Му Ръцете! Вижте Как Хитрецът Криско Изработи Печения Слави Трифонов! Сумите Са Колосални!

Криско желал от работодателя си по 20 000 лв. на вечер, с цел да води „ Гле’ й по какъв начин се пра’ и “ или заплашвал, че ще напусне, написа „ Галерия “. Той даже бил на мнение, че желаната сума е дребна, поради рекордната гледаемост, която се чака. „ Даваш ми по 20 бона всеки петък и си стискаме ръцете. Иначе съм навън “, заплашвал Криско. Слави Трифонов обаче дал да се разбере, че при него такива номера не минават и единствено се изсмял.

В последна сметка двамата съумели да се договорят за сумата. Криско се съгласил да води рубриката за доста по-малко пари, най-малко до момента в който не влезе в час. От екипа на „ Шоуто на Слави “ разясняват, че рапърът и толкоз не заслужава, само че Дългия няма различен избор, тъй като младите го харесват.

В музикалните среди пък въобще не се учудват от поискания от Криско хонорар. Сред сътрудниците си той е прочут с пословичната си свидливост и жаждата си за пари. По заведенията се носят митове за рапъра, който в никакъв случай не си плащал сметките.

Когато Слави поканил Криско да води рубриката, той знаел за скъперническите обноски на рапъра. За да няма проблеми Трифонов се презастраховал със специфични клаузи в контракта на Криско. Там се показва, че хонорара на артиста е закрепен, а в идващите шест месеца Криско няма право да се отдръпва от рубриката си.

Още в първия епизод на рубриката Слави се заяде с рапъра. „ Стига си приказвал за себе си в трето лице, само число. За доста огромен се намерения. И в книгата си тук-там доста се надуваш. Изкара се спасителя на българския шоубизнес! Нагъл си “, сподели Слави.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР