Криско и Цвети вдигнаха пищен рожден ден на дъщеря си

...
Криско и Цвети вдигнаха пищен рожден ден на дъщеря си
Коментари Харесай

Рожден ден като за принцеса: Криско и Цвети вдигнаха щуро парти за малката Амая

Криско и Цвети подвигнаха обилен рожден ден на щерка си Амая, която стана на 2 годинки. Рапърът и неговата половинка разгласиха сладки фотография с празничната торта в Instagram. 

" Днес става на 2 ", написа Криско в профила си, а на фотосите виждаме дребната Амая, заобиколена от розови балони и облечена в бяла рокля. Изкушаващата торта пък е въодушевена от именития анимационен воин Мики Маус.

Виж още: Баща фантазия: Благой Георгиев сподели, че няма нищо по-важно от децата

Припомняме, че Амая е първото дете на рапъра и жена му Цвети, която напролет го подари с втора рожба - сина им Даниел. Слухове, че Цвети чака второ се появиха още на празненството за рождения ден на Амая предходната година, само че двамата потвърдиха новината на по-късен стадий.

Междувременно други злословия витаят към Криско и Цвети. Родни таблоиди пишат все по-упорито, че двамата са разграничени. Нито Цвети, нито Криско отрякоха или потвърдиха информацията, само че е реалност, че двамата нито бяха забелязвани дружно на събития, нито разгласиха общи фотоси напоследък. Е, както доста постоянно се оказва, слуховете се оказаха не изключително същински. Видно е от фотосите от рождения ден на Амая, че двамата са били на събитието дружно. 

Наскоро Криско бе водещ на церемония вечер по ММА и шоуто беше в действителност зрелищно, само че по-интересното бе измежду публиката. Там бе и Цвети, което е в допълнение доказателство, че са дружно.

Виж още: Осветена от галактически светлини: Мистерията в Странджа, за която приказва Ванга

Изображение: https://www.instagram.com/kriskobeats/, https://www.instagram.com/cvetelinapetrova1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР