Криско и Анелия влизат в инициативния комитет, който издига Мая

...
Криско и Анелия влизат в инициативния комитет, който издига Мая
Коментари Харесай

Манолова, възпята от Криско

Криско и Анелия влизат в инициативния комитет, който издига Мая Манолова за кмет на София - влиятелен, висок старт. Когато преди време Борисов бе декларирал, че му омръзнало Веско Маринов да му пее около Цветанов, евентуално е усещал таман това - потребността от хиперактуални звезди, които да внесат взривно-посредствена сила в акцията, крачка напред от незвривно посредствената (спори се кое е по-зле), с която допринасяше глашатаят на герберското дело и родната полиция. Но ето, че Криско е към този момент ангажиран. 
С него като бек вокал на кандидат-кметската акция пораждат страшни благоприятни условия. 
1. Джан Джун
Тъй като Манолова по всяка възможност ще нападна ремонта на Графа, то популярният рефрен на основателя Криско се вписва - Мая ще твърди, че ще го направи по-добре, че Джан, Джун, гледай по какъв начин се прави. В сходна обстановка Джан и изключително Джун, почват да звучат като строителни материали, кратко от маджун просто. То в тия песни така и така няма значение какво пееш, стига да си си прекарал гласа през 10 резултата и да звучиш като робот със синузит. 
2. " Отивам някъде, където няма мои, твои, други закони "  
Анархо-пънк фантазмите на " Видимо удовлетворени ", които преведени от тийн таргетирането значат просто да се изпукаш на Слънчака, също могат да възпеят почтено кметската кандидатура. На Манолова ще й е належащо електорално разлепване - възможните по-зрели да бъдат усещане от работата й като омбудсман, до момента в който по-младите, прекомерно скъп запас, могат да бъдат атакувани с противоположното - два концерта на Криско, в които да се акцентира на сладкото обрисуване на пропастта сред поколенията: " съседите бучат, пенсионерите кълнат, а ние сме на път да събориме града ". Събарянето на града, революционна метафора за това по какъв начин към този момент откакто си се изпукал на Слънчака, да се изпукаш и в столицата, тъй като към този момент е студено.
3.   Рамо от Шамара
Тук любовният триъгълник е сериозен и с дълга история - Шамара и Мая Манолова на един фронт в поддръжката на Орешарски през лятото на 2013-та, и въпреки това Криско, пробутал един кавър на Шамара от ръба на Милениума, с цел да запознее поколенията с славните времена, в които даже съществуването на музикален клип бе отзив за огромна работа. В това отношение има доста общо сред музика и политика: това, че и в двете се разчита на къса памет. 
 
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР