Криско е сред най-добре печелещите родни звезди и като типичен

...
Криско е сред най-добре печелещите родни звезди и като типичен
Коментари Харесай

Криско цепи стотинката на две, къта бели пари за черни дни

Криско е измежду най-добре печелещите родни звезди и като характерен габровец заделя всеки заработен лев за черни дни, убедиха се папараците на „ Уикенд ”. Хонорарът на музикалния продуцент и реализатор е измежду най-високите у нас и може да се съпоставя единствено с тези, които прибират най-оборотните фолк певици. 

29-годишният рапър през ден-два е на присъединяване из страната, а цената му е закована на 5000 лв. на час. Рапърът се самопродуцира, по тази причина на месец печели чисто към 60 000 лева Спестените си пари Криско влага в новите си планове, както и в недвижимо имущество. Преди 2 години рапърът си купи апартамент в тузарската резиденция „ Магнолия “ в кв. Бояна. Апартаментът му там обаче е за инвестиция, по тази причина изпълнителят на „ Било к’вот било ” не живее в него.

В понеделник по обяд спестовтият габровец бе видян от фотографите ни да паркира скъпарския си, само че прашасял от нечистотия джип, пред банков клон. Рапърът влезе в офиса на известна банка и се забави там към десетина минути, едвам вкара по сметката си последните заработени от присъединяване пари. После Криско се метна назад на мощния си всъдеход и отпраши по задания. От няколко години габровеца се изявява и като продуцент на други реализатори, от което също печели учудващо добре. Той да вземем за пример стои зад триумфа на младата звезда Тита, нашумяла с песента си „ Антилопа ”. Хитрият габровец прибира по 50% от приходите на наперената изпълнителка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР