Криско е надут кап*т!, скочи варненският рапър Гошо от Почивка

...
Криско е надут кап*т!, скочи варненският рапър Гошо от Почивка
Коментари Харесай

Гошо от Почивка нарече Слави плешивото момченце, а Криско - надут кап*т

Криско е надут кап*т! ", скочи варненският рапър Гошо от Почивка против своя много по-популярен сътрудник Криско. С това беше даден първият неприсъствен изстрел на най-яростната война измежду българските музиканти от години насам. Екшънът стартира часове след издание на новия шлагер на Гошо от Почивка. Самодейният занаятчия на римите се подиграва грубо с Кристиан Талев. В песента се осмива взаимната работа с Гери-Никол и Слави Трифонов, който е наименуван " плешивото момченце ".

" Ламтиш за парата, ма миришат ти краката ", не стопира с подигравките варненецът. В няколко рефрена има и директна закана за разпра: " Силен на неистини, гърми те Джипи " и " не се е*авай с Джипи да не те преспи ". Причината за гнева на Гошо от Почивка, който от години живее в испанския град Малага, е отвод на Криско да създадат взаимно парче.

" Много е надут, мисли се за господ на рапа - аргументира своето последно музикално ентусиазъм Гошо от Почивка. - Предложих му да създадем ария. Дори не ми отговори. Много е нахален. Пееше за кокаин, а в този момент за моренце. Криско е превъзбуден селяндур. Не го ненавиждам. Просто ми е комичен. Не си мислете, че изпитвам завист. "

Гошо от Почивка няма никакво желание да се сдобрява с Криско, даже нашумелият продуцент на Тита да му подаде ръка.

" Ще го подмина. Няма да го погледна дори - сърди се варненецът. - За мен е бай х*й. Чалга артист. Гери-Никол го заряза, а тая Тита е надута пикла. Чалгаджийка, която не може да пее! ". Гошо от Почивка има и версия за какво Криско не му обръща внимание.

" Завижда ми, че имам гений, по-голям от неговия. Голяма надувка е, а в действителност е един огромен кап*т ", отсече пред " България Днес " паметният музикант.

От своя страна Криско не пожела да отговори на момента против офанзивите на своя сътрудник. " Хората си вършат песни. Музика е въпреки всичко ", сбито отвърна Пламен Кътев от музикалната компания на Кристиан Талев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР