Криси Тейгън винаги е била открита и е споделяла доста

...
Криси Тейгън винаги е била открита и е споделяла доста
Коментари Харесай

Защо оприличават Криси Тейгън на Спондж Боб

Криси Тейгън постоянно е била открита и е споделяла много персонални неща с почитателите си. Това, несъмнено, ѝ прави чест, тъй като не всички известни персони са склонни да го вършат.
 Криси Тейгън, щерка ѝ Луна и по какъв начин се забавляват двете у дома
Кой гледа под халата на Криси Тейгън

Не, не е Джон Леджънд

Като всеки човек и моделът има неща, от които се срами, само че тялото ѝ не е измежду тях. Е, няма и по какъв начин да е, тъй като въпреки всичко се снимаше за Sports Illustrated, само че пък през последните пет години стана майка на две деца.

Второто - Майлс, е на годинка и Криси към момента се пробва да се върне в познатата си форма. В профила си в Twitter пък реши да покаже на почитателите си какъв брой е секси.

don’t get too trapped pic.twitter.com/bLp3dlHzIg
— chrissy teigen (@chrissyteigen) April 26, 2020
Очаквано или не, само че Криси Тейгън получи много мнения, който осмиват метода, по който наподобява. Според HuffPost, е имало хора, които са написали, че Криси наподобява като Спондж Боб.

Everyone used to....surgically enhanced curves. I’ve been a square my whole life and let me tell you, it’s paid off nicely in many ways! https://t.co/wuRwGof2sZ
— chrissy teigen (@chrissyteigen) April 26, 2020
Други пък считат, че тялото ѝ е квадратно. Но тези мнения, несъмнено, не засегнаха изключително доста брачната половинка на Джон Леджънд.
 Криси Тейгън, Джон Леджънд, методът, по който хранят и отглеждат децата си, и обвиняванията на почитателите
Защо веганите ненавиждат Криси Тейгън

За какво ги подлагат на критика

Като отговор на туит, който е в нейна отбрана, тя написа, че цялостен живот е била такава, а просто хората са привикнали да виждат модели с изваяни от пластични хирурзи извивки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР