Криси Тейгън напоследък споделя всичко с феновете си в Инстаграм.

...
Криси Тейгън напоследък споделя всичко с феновете си в Инстаграм.
Коментари Харесай

Криси Тейгън си сложи ботокс срещу изпотяване

Криси Тейгън в последно време споделя всичко с почитателите си в Инстаграм. От фотоси на децата ѝ с изпълнителя Джон Леджънд до това какво подготвя за вечеря на фамилията си и къде почива през лятото. Моделът и водеща впечатлява с визия и жанр, а чудесната ѝ връзка с артиста е мотив за злоба.

Във вторник Криси заведе своите почитатели до клиниката, в която реши да си постави ботокс в подмишниците. Причината – да предотврати изпотяването и появяването на петна по облеклата. „ Това е най-хубавото решение, което съм вземала “, написа тя.

Ботулиновият токсин, невротоксичен протеин, е по-известен като ботокс и известно козметично лекуване за изглаждане на бръчки. Въпреки че е мощно отровен и обвързван със сериозна бактериална зараза, наречена ботулизъм, той е безвреден в клинични условия. Инжектирането му в мускулите провокира парализа, заради което работи като средство за понижаване на бръчките като отпуска лицевите мускули.

Ботоксът беше утвърден като лекуване на несъразмерното изпотяване през 2004 година Чрез инжектирането му в потните жлези в подмишниците, ръцете, краката или скалпа, той блокира химичните сигнали към мозъка, сигнализиращи за производството на пот, което кара организма ви да се изпотява по-малко.

Около 5% от популацията на земята се борят с това положение, което е извънредно неприятно. Според доктор Джошуа Зейхер, който е шеф на козметична клиника, този тип болест коства на доста хора спокойствието и терзанието да се разхождат на открито при по-високи температури.

Не се знае дали Криси Тейгън има подобен тип заболяване, или просто е решила да не помни за петната по облеклата си. За да има резултат, ботоксът би трябвало да се инжектира няколко пъти в кожата. Това може да е извънредно неприятно и даже мъчително за някои хора. Резултатът трае от 3 до 5 месеца.

Ще забележим дали Тейгън ще е удовлетворена от направената процедура и по кое време ще я повтори.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР