Криси Тейгън и Джон Леджънд са женени от девет години

...
Криси Тейгън и Джон Леджънд са женени от девет години
Коментари Харесай

Когато Джон Леджънд разкрива тайни от спалнята си с Криси Тейгън

Криси Тейгън и Джон Леджънд са женени от девет години и имат три деца - Луна (6 г.), Майлс (4 г.) и Ести (2 месеца), само че това надалеч не значи, че подценяват сантименталния си живот.
 Криси Тейгън, Джон Леджънд, Ести Максин Стивънс и първи фотоси на дребното им момиченце
Как наподобява дъщерята на Криси Тейгън и Джон Леджънд

Първи фотоси на новороденото им момиченце

В епизод от подкаста Call Her Daddy от 22 март артистът разкри, че да държи вратата на спалнята заключена е просто наложително в тези горещи моменти със брачната половинка му Криси.

" Децата ни постоянно могат да намерят метод да влязат в стаята ни, тъй че, в случай че желаеме да си прекараме добре, би трябвало да заключим вратата ", показа Джон Леджънд. Според него обаче с изключение на физическия аспект има и други значими фактори за поддържането на искрата в една връзка.

По думите му човек би трябвало да отделя време, да продължава да прави сантиментални жестове и да поставя старания. " Мисля, че всичко това е значимо. Не можете да приемате нещата за даденост, изключително в случай че сте дружно отдавна. "

На въпроса кое е " най-горещото " у брачната половинка му Криси Тейгън, Джон Леджънд дава отговор решително, че това е хуморът ѝ. " Честно казано, евентуално е явно, само че тя ме кара да се дръзвам от самото начало ", споделя той. По думите му когато човек има до себе си някого, който го кара да се смее, това има силата да промени целия му свят. Защото прави всяко прекарване, даже и когато човек минава през неприятни моменти, по-добро.
 Криси Тейгън, Джон Леджънд и новината, че са станали родители още веднъж
Криси Тейгън и Джон Леджънд още веднъж станаха родители

Щастлива вест за двойката

Музикантът издава още, че доста се грижи за брачната половинка си, като ѝ готви, глези я и прави сантиментални жестове, които знае, че ще ѝ харесат, написа E! News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР