Криси Тейгън е всеотдайна майка. Даже май прекалено! Още с

...
Криси Тейгън е всеотдайна майка. Даже май прекалено! Още с
Коментари Харесай

Криси Тейгън кърми кукла

Криси Тейгън е всеотдайна майка. Даже май прекомерно! Още с първото си дете моделът бе безапелационна, че ще кърми и даже направи няколко скандални селфита, които не срещнаха утвърждение.

Луна към този момент е на 2, само че задължението към нея в тази посока към момента не е завършил. Криси явно би трябвало да кърми и куклата ѝ.

Тейгън качи селфи, на което наподобява, че храни близнаци под зоркия взор на първородното си дете. Всъщност разголената звезда кърми 6-седмичния си наследник Майлс и куклата на кака му. 32-годишният модел запечата момента с думите: „ Луна ме кара да храня куклата, наподобява, че имам близнаци! “.

Това селфи още веднъж получи спорна оценка, която надали ще жегне брачната половинка на Джон Леджънд, която няма нито позор, нито филтър и обича да шокира публичността.

„ Менструацията, раждането и сексът са също естествени неща, само че това не значи, че желая да виждам такива фотоси или по какъв начин Криси Тейгън се къпе или кърми. Разбрахме, че го прави “, написа един от почитателите ѝ в Instagram под фрагмента.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР