Криси - по позната, като Кристина се завърна след кратка

...
Криси - по позната, като Кристина се завърна след кратка
Коментари Харесай

Момичето на тати тръгва в ефира на Фен ТВ

Криси - по позната, като Кристина се завърна след къса пауза на музикалнара сцена,като част от Fantazy group media, а и с нов ударен шлагер. Изпълнителката,споделя,че след четири годишна кариера с ФЕН ТВ, продължава своето развиване и стартира на чисто, с поддръжката на музикалната компания в която е.

Преди броени дни, Криси показа плана Момичето на тати, която е по музика и аранжимент на Александър Асенов, текста е на най-актуалната текстописка в момента-Анастасия Мавродиева. За грима Криси се довери на Цецо Андреев, коса-Емилио Стефано, стил-Кристиано Пи.

Интересното във видеото е, че настоящият и прочут гримьор Цецо Андреев, както и Емилио Стефано взимат присъединяване във видеото на песента.

"Реших първият ми план, след завръщането ми на музикалната сцена,да го изпипам до последният подробност, тъкмо заради тази причина, дадох всичко от себе си и вложих цялото си сърце и душа. Предложих на моите близки другари Емилио и Цецо да вземат присъединяване във видеото, а те не се е и замислиха. Много съм удовлетворена от крайният резултат, уповавам се публиката да го оцени. "

Криси към този момент поема оферти за участия, като към този момент има поети няколко уговорката.

"След излизането на песента, телефона ми прегря от диалози. - смее се изпълнителката. Всеки ми звъня да ми благодари за парчето, получих доста похвали. Паралелно с честитките, доста притежатели на нощни заведения, механи и други ме потърсиха, с цел да пея при тях. Много ме зарадва отношението на всички към мен. Определено съм липсвала на хората и моето неявяване се е усещало ", споделя Криси.

В момента звездата приготвя няколко музикални плана, като една от тях ще бъде национална ария, а нейната премиера следва до дни.

Линк към видеото: https://www.youtube.com/watch?v=Jvq4Rk4QGlU
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР