Крисчо е силно човече и вярваме, че ще се оправи

...
Крисчо е силно човече и вярваме, че ще се оправи
Коментари Харесай

Сестрата на Кристин проговори: Ще те вдигнат на крака, малката ми!

„ Крисчо е мощно дребосъче и имаме вяра, че ще се оправи изцяло с Божията помощ, с професионализма на докторите и поддръжката на нас, фамилията й! Любовта, вярата в Бог и вътрешната мощ ще те вдигнат на крайници, дребната ми. Обичаме те, принцесо!!! “

С тези мощни думи Александра Колчева поддържа и даде вяра на своята сестра Кристин Илиева .

Моделката пострада тежко при злополука на 12 март дружно с певицата Дивна Станчева. Изпълнителката катастрофира с автомобила си „ Тойота Корола “ край с. Българене, по пътя Русе-София. При изпреварване Дивна губи надзор над автомобила и се блъска в мантинелата.

Ударът е толкоз нечовечен, че постанова се пожарникарите да режат колата, с цел да извадят Кристин. Ламарините са се врязали в единия й крайник, който е с тежки разкъсвания и е подложен в барокамера.

В началото даже се говореше, че крайникът й ще бъде ампутиран, само че сестра й изрично отхвърли този слух. И двата крайници на Кристин са със съществени счупвания и прогнозите не са положителни. Предстоят й тежки интервенции, а по думите на лекарите, възобновяване й ще продължи най-малко година. 20-годишното момиче сега лежи в реанимация във ВМА. Шофьорът Дивна се е разминала с леки пострадвания.

Тези дни майката на моделката – Валерия Колчева , разгласява известие в обществената мрежа с молба за даряване на кръв. Само в границите на два дни стотици хора – близки, познати и непознати на Кристин, се отзоваха.

Няма информация дали самата Дивна също е дарила кръв. Според нейни близки от родния Русе, певицата е в тежко психическо положение, не серпантина да плаче, не се е хранила с дни и не излизала от къщи.

До публицистичното привършване на броя експертизата за злополуката към момента не е излязла, а певицата няколко пъти си сменяла версиите за случая. Веднъж споделила, че изгубила надзор, откакто автомобилът влезнал в дълбока дупка, след това декларирала, че пробвала да избегне удар с навлязъл в насрещното автомобил, а най-после, че била избутана в мантинелата от различен автомобил. По непотвърдена информация Дивна се е движила със 110 км в час, при позволени 60 и е подхванала погрешно изпреварване.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР