Крис Уайдман не се отказва от желанието си за битка

...
Крис Уайдман не се отказва от желанието си за битка
Коментари Харесай

Крис Уайдман: Доминирам над Доминик Рейес и получавам Джон Джоунс

Крис Уайдман не се отхвърля от желанието си за борба с Джон Джоунс. Бившият първенец в междинна категория ще направи своя дебют в полутежка категория след 10 дни в Бостън против непобедения Доминик Рейес. В последните 4 години All-American печели единствено една от последните си 5 борби и загубите му са с брутални нокаути. През ноември предходната година той беше нокаутиран тежко от Роналдо Соуза и цяла година се възстановяваше от травма в палеца.

Сега той е добре и обмисля бъдещите си проекти, като те включват детрониране на първенеца при полутежките. Преди години Уайдман съумя да шокира света с победа над Андерсон Силва и има вяра, че ориста му е да приключи превъзходството и на другата легенда в горната категория. Официално Крис към момента е отвън топ 15 в категорията, само че има вяра, че при добра победа над Рейес ще пререди всички и ще получи късмет против " Bones ": View this post on Instagram
A post shared by Chris Weidman (@chrisweidman) on Oct 2, 2019 at 8:57am PDT

" Всичко си зависи от мен. Доминирам над Доминик Рейес и по-късно ще получа Джон Джоунс. Това е задачата. Искам да победя най-хубавите. Мисля, че Джоунс към този момент е победил всички в категорията. Това ми дава опция да прескоча всички в ранглистата и да се удрям с него. Това ще стане, само че UFC и почитателите би трябвало да преценяват дали има смисъл. Първоначално ще би трябвало да се потвърдя в категорията, тъй като в противоположен случай няма да има значение. "
mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР