Крис Рок коментира инцидента на сцената при раздаването на 94-е

...
Крис Рок коментира инцидента на сцената при раздаването на 94-е
Коментари Харесай

Крис Рок готви сериозен отговор на шамара на Уил Смит - какъв ще бъде той?

Крис Рок разяснява случая на сцената при раздаването на 94-е награди "Оскар ". По време на комедийното му шоу в Бостън Рок сподели: "Как беше уикендът на всички? Все още премислям какво се случи с моя. Ако някъде сте чули, че съм приказвал за случилото се, да знаете, че не съм. Имах да пиша цяло шоу за почивните дни ".

Комикът обаче съобщи, че по-късно ще даде по-пълен коментар за експанзията на Уил Смит, а изказването му ще бъде "забавно и съществено ".

Междувременно от Академията за театрално и кино изкуство разгласиха ново известие по отношение на дейностите им по отношение на Уил Смит в нощта на церемонията. Става ясно, че уредниците са помолили артиста да напусне залата след шамара, само че той е отказал.

"Нещата не се развиха, както чакахме. Бях изцяло ясни, когато казахме на господин Смит, че би трябвало да напусне залата, само че той отхвърли да го направи. Разбираме, че трябваше да подходим към тази обстановка друго ", гласи изказването на Академията.

Наскоро те прибавиха и че ще се съберат на съвет във връзка случая и ще обсъдят дали да не наложат дисциплинарно наказване на Смит. Срещата ще бъде на 18 април, когато ще бъде разисквано евентуално и възможното лишаване на премията на Смит.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР