Крис Прат и Катрин Шварценегер бяха забелязани на двойна среща

...
Крис Прат и Катрин Шварценегер бяха забелязани на двойна среща
Коментари Харесай

Крис на двойна среща с Шварценегер

Крис Прат и Катрин Шварценегер бяха видяни на двойна среща с Арнолд Шварценегер и 28-годишната му другарка Хедър Милиган през миналия уикенд. Това е първата обществена среща на звездата от „ Джурасик парк “ с таткото на неговата прясна възлюбена.

Романсът сред Крис и Катрин разцъфтя по-рано тази година и артистът към този момент е основал топли връзки с майка ѝ Мария Шрайвър и брат ѝ Патрик, предава E! News. Двамата били крепко хлътнали един по различен и техни близки към този момент се надяват на годеж.

„ Нещата посред им вървят отлично. Те имат идентични полезности, начин на живот и цели. Катрин се схваща отлично със сина на Крис Джак. Тя постоянно е била доста добра с децата и би се вписала отлично в картинката. “, показа още информаторът. „ От момента, в който срещна Крис, Катрин знаеше, че това е друго. Тази несъмнено е най-сериозната ѝ връзка досега. Те са дружно неотдавна, само че всички край тях се надяват на годеж “, разясняват от обкръжението им.

Първите клюки за връзките сред звездите потеглиха през юни, когато бяха уловени да си вършат пикник в Санта Барбара. Преди близо година артистът се раздели със брачната половинка си Анна Фарис, с която бе женен в продължение на 8 години. Актрисата излиза с кинематографа Майкъл Барет и наподобява и двамата с Прат изпитват топли усеща между тях след раздялата. Преди седмици те се събраха дружно с половинките им да отпразнуват Хелоуин със сина си.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР