Крис Мидълтън постигна личен рекорд с 51 отбелязани точки за

...
Крис Мидълтън постигна личен рекорд с 51 отбелязани точки за
Коментари Харесай

Милуоки отнесе Вашингтон, Крис Мидълтън записа 51 точки

Крис Мидълтън реализира персонален връх с 51 маркирани точки за триумфа на Милуоки със 151:131 над Вашингтон, а неналичието на контузения Янис Антетокумбо въобще не се отрази на отбора. Мидълтън, който се надява да бъде определен в запасите на Мача на звездите за втора поредна година, оказа помощ и в отбрана, когато Уизардс пробваха да стопят задатъка. Милуоки е цялостен водач в НБА, като има 41 поБеди от 47 мача.

За тях имаше през днешния ден и клубен връх с 88 маркирани точки единствено през първото полувреме, а общо за девети път през сезона записват най-висока ефикасност в напредък. Антетокумбо не играе поради контузия в дясното рамо. Брадли Бийл пък беше водещ изпълнител на Уизардс с 47 точки, като за повторно през този сезон минава границата от 40.

Филаделфия 76-ърс се наложи над Голдън Стейт със 115:104, а Жоел Ембийд вкара 24 точки за триумфа на домакините. Ембийд постави фланелката с номер 24 в чест на трагично починалата легенда Коби Брайънт в неделя против понеделник. Всички играчи на Филаделфия излязоха с номер 24 и номер 8, номерата на Брайънт, и името му на гърба по време на загрявката. Бен Симънс от Фили също отдаде респект на легендата и починалата му щерка Джиджи, като споделяше Мамба форевър и RIP Джиджи при всеки маркиран панер и най-после завърши мача със 17 точки.

За Голдън Стейт Д'Анджело Ръсел вкара 28 точки, а Глен Робинсън Трети добави 20. Гордън Хейуърд означи 29 точки, а също по този начин взе и 9 битки при триумфа на Бостън над Маями със 109:101 като посетители. Бостън е на 2-о място в Атлантическата дивизия с 31 победи и 15 провали. Джейлън Браун вкара 25 за спечелилите, а Кемба Уокър добави 16 и 8 асистенции. Даниъл Тийс приключи с дабъл-дабъл 10 точки и 11 рибаунда. За Маями Горан Драгич остана с 23, а Джими Бътлър вкара 20. Хийт са водачи в Югоизточната дивизия с 32 победи и 15 провали и нямат никакви терзания за лидерската си позиция, защото идващите Орландо са с негативен баланс.

Торонто Раптърс, които са на върха в Атлантическата дивизия, завоюваха вкъщи със 130:114. Кайл Лаури вкара 12 точки и подаде 11 паса, което го трансформира в водач по асистенции в отбора. Серж Ибака наниза 24 точки и взе 10 битки, като същият точнов актив имаше в края на мача и Паскал Сиакам. Центърът Марк Гасол вкара 10 точки, само че нямаше по какъв начин да се върне на терена след началото на третия интервал поради травма в лявото бедро. Гасол към този момент пропусна 12 мача сред 18-и декември и 12-и януари, когато имаше друга травма на левия крайник. За Хоукс пък Джон Колинс означи 28 точки.

Мемфис Гризлис е единствено на победа от равнене на салдото, само че заема 3-а позиция в Югозападната дивизия с 23 победи и 24 загуби, откакто победи 2-ия на Северозапад Денвър със 104:96. Дилън Брукс вкара 24 точки, а Йонас Валанчюнас остана с 23 точки и 12 битки за спечелилите, които записаха трети пореден сполучлив мач. Мемфис водеше в резултата от началото до края и очевидно си връща формата в борбата за влизане в топ 8 на Запад. Джа Морант оказа помощ с 14 точки, а за Денвър Никола Йокич означи 25 точки и взе 13 битки за своя 22-и дабъл-дабъл в 28 мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР