Крис Мидълтън отбеляза рекордните в кариерата си 51 точки при

...
Крис Мидълтън отбеляза рекордните в кариерата си 51 точки при
Коментари Харесай

Мидълтън изригна с 51 точки и поведе Милуоки към поредна победа

Крис Мидълтън означи рекордните в кариерата си 51 точки при успеха на Милуоки Бъкс със 151:131 вкъщи против Вашингтон Уизардс. “Елените” означиха рекордните в историята на клуба 88 точки през първото полувреме, като приключиха срещата с най-вече маркирани точки в мачовете си през сезона до момента. Това бе и 9-а поредна победа на Милуоки, като тя бе реализирана в отсъствието на суперзвездата на отбора Янис Адетокумбо, който пропусна дуела поради контузия на дясното рамо.

Мидълтън осъществя 16 от 26-те си стрелби в мача, като бе 7-10 от зоната за три точки. Предишното персонално върхово достижение на крилото бе 43 точки. Мидълтън се отчетеоще с 10 битки и 6 асистенции. 34 точки за Бъкс добави гардът Ерик Бледсоу, като той записа и 10 асистенции. За Уизардс огромен мач направи Брадли Бийл с 47 точки, само че напъните му не се оказаха задоволителни даже за по-почетно проваляне. Центърът Томас Брайънт записа 16 точки, 10 битки и 6 асистенции за Вашингтон.

Милуоки към този момент е с 41 победи и 6 загуби, като е с най-хубави индикатори в цялата лига. Вашингтон пък е с 15 победи и 31 загуби, като заема 12-о място в класирането на Източната конференция на НБА.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР