Крис Куомо, един от най-популярните тв водещи на CNN и

...
Крис Куомо, един от най-популярните тв водещи на CNN и
Коментари Харесай

Известен журналист CNN пипна COVID-19 и проплака: Звярът идва през нощта!

Крис Куомо, един от най-популярните тв водещи на CNN и в Съединените щати, брат на губернатора на Ню Йорк – Ендрю Куомо, събра милионна публика в обществените мрежи и по малкия екран с описанието на страданията си от ковид, с който бе публично диагностициран във вторник.

Той даже взе участие и в една от дневните конференции на брат си по отношение на пандемията и ограниченията в Ню Йорк, най-засегнатия град в Съединени американски щати от ковид.

Journalist @ChrisCuomo appears via video during brother @NYGovCuomo's daily briefing pic.twitter.com/BoAr59bnnF
— Reuters (@Reuters) April 2, 2020 "Добре съм, Звярът идва през нощта ", сподели той от вкъщи си в предаване на различен прочут водещ Андерсън Купър.

"Както знаем, хората от медицинския отрасъл започнаха да назовават вируса "Звяра “, и аз към този момент знам за какво. Температурата ми се повиши с няколко градуса за последните 30 минути, нощите са тежки.

И научих нещо, което преди не знаех: виновна публицистика е да кажем, че статистически 80% от хората, които заловен това, ще го изкарат окей, т.е. няма да им се постанова да вървят в болница, те ще го прекарват. Но от човешка и етична позиция не е отговорно.

Сега, откакто аз съм един от помазаните, и всички тези хора се обръщат към мен, ще им кажа: у дома от това СТРАДАТЕ, в случай че не сте невероятни късметлии – статистически, или даже кармично ".

Куомо разкри, че за последните 3 дни е свалил близо 6 кг.

"Изпотявам ги, това е заболяването “, отбелязва той, като прибавя, че пилешката чорба несъмнено му оказва помощ, за разлика от "простотиите " в интернет, прецизира Канал 3.

"Хапчета менте, подправен тоник, мисля, че би трябвало да сме доста деликатни за хора, които живеят на гърба на обезверените ", споделя още той.

Крис Куомо посочи, че спи по към 10 часа на денонощие - "ако мога ", пробва да се разхожда и да прави "онези извършения за дишане, тъй като съм ужасяващ да не хвана пневмония ". И посланието му към феновете бе: "Това не е като разходка по стилния подиум, само че можем да се оправим ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР