Крис Хемсуърт в “ТорФормата на Хемсуърт е винаги перфектна, но

...
Крис Хемсуърт в “ТорФормата на Хемсуърт е винаги перфектна, но
Коментари Харесай

Най-невероятните физически трансформации в киното

Крис Хемсуърт в “Тор ”

Формата на Хемсуърт е постоянно съвършена, само че сякаш той е най-масивен в последния си филм “Тор: Любов и гръмотевици ”. За него звездата качва цели 10 кг, освен това безусловно чиста мускулна маса.



 

Том Харди в „ Черният рицар: Възраждане “

За Том Харди напълно не е непознато да качва сериозна мускулна маса, както към този момент сме виждали в “Бронсън ” и “Бойна кръв ”. Това, което обаче реализира за ролята си на емблематичния изверг Бейн, е впечатляващо.

Налага му се да качи цели 15 кг и след това споделя, че е „ платил висока цена “ за своята промяна. Все отново надали съжалява, имайки поради, че това е може би най-силната му роля, която е изигравал до момента.



 

Жан-Клод Ван Дам в “Кървав спорт ”

Истинска класика, трансформирала се в паметен филм със лична почитател база от милиони правилни фенове, която разпространява бойните изкуства в международен мащаб и проправи пътя за известността на MMA.

Сам по себе си филмът от днешна позиция би изглеждал на ниска цена, със слаб сюжет и още по-слаба актьорска игра. Над всичко това обаче изпъква геният на Ван Дам, който бързо става прочут като The Muscles From Brussels. И има за какво. Перфектната му физика е съчетана с еластичност, която надали можем да забележим при различен огромен артист.



 

Силвестър Сталоун в “Рамбо 3 ”

Много от ролитe на Слай биха могли да влязат в нашата изложба, само че работата му за “Рамбо 3 ” може би изпъква една концепция по-напред. Сталоун е във физическия си връх, до момента в който се разправя собственоръчно с половината руска войска в Афганистан.

При подготовката си артистът тренира по шест дни в седмицата, три до четири часа дневно, с цел да влезе в мечтаната форма. След това, с цел да поддържа физиката си по време на фотосите, той понижава тренировките до " единствено " три на седмица.



 

Джерард Бътлър в “300 ”

Само шепа нацепени спартанци, облечени в нищо повече от слипове и наметала, могат да спрат един милион перси. А над всички изпъква Джерард Бътлър, който е във формата на живота си и по-късно по този начин и не съумява да я доближи още веднъж по същия метод.

За да влезе в нея, британецът е подложен на съвсем жесток 4-месечен режим от кондиционния треньор Марк Туайт. Самият Бътлър дефинира този интервал като „ сложен по подобен метод, че ти се желае в никакъв случай да не си се раждал – и даже повече. ”


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР