Крис Фрум все още е човекът, когото ще трябва да

...
Крис Фрум все още е човекът, когото ще трябва да
Коментари Харесай

Брадли Уигинс: Фрум все още е фаворит за Тур дьо Франс

" Крис Фрум към момента е индивидът, който ще би трябвало да победят всички участници в Тур дьо Франс ", съобщи легендата в колоезденето Брадли Уигинс. Въпреки сложния старт на сезона Уигинс има вяра, че " най-хубавия колоездач на нашето време " ще завоюва пета жълта фланелка и ще изравни настоящия връх.

Фрум се отхвърли да пази миналогодишния си триумф в Обиколката на Италия през май, с цел да се концентрира напълно върху представянето си във Франция. Той се надява да се причисли към Бернар Хино, Жак Анкетил, Еди Меркс и Мигел Индураин, които са печелили пет пъти Тур дьо Франс.

Сезонът за британеца досега не се развива добре откакто той катастрофира в петия стадий на Обиколката на Колумбия през февруари, а по-късно разочарова и в Каталуния, където провокира рухване във втория стадий.

В своето предаване Брадли Уигинс разяснява, че в случай че има смяна в тима на Скай, то тя няма да бъде през този сезон. " Той към момента е най-хубавият колоездач на нашето потомство. Той е моят любимец за победа. Старо куче е и знае по какъв начин да се приготви за победа в Тур дьо Франс ", показа Уигинс в компанията на Мат Стивънс.

" Смятам, че макар всички спекулации по отношение на формата му, всички състезатели ще се преценяват с него. Игън Бернал може и да завоюва Париж-Ница, и както той, по този начин и всички останали ще опитат да се възползват оптимално от обстановката, само че ще останат с горчив усет, тъй като знаят, че щом влезе във форма Фрум ще бъде в действителност неукротим в гонене на петата жълта фланелка. ", завърши 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР