Крис Дженър увери феновете, че семейството ѝ е напълно отговорно

...
Крис Дженър увери феновете, че семейството ѝ е напълно отговорно
Коментари Харесай

Крис Дженър оправда партитата на семейството с тестове - slava.bg

Крис Дженър увери почитателите, че фамилията ѝ е изцяло отговорно по отношение на пандемичната конюнктура и въпреки да прави грандиозни празненства като това за рождения ден на Кендъл Дженър, спазвали всички ограничения.

През миналия уикенд звездата отнесе много рецензии, че е провела голям ваучър за празника на щерка си в хотел в Западен Холивуд. На него е участвала цялата фамилия и дузина другари на звездите, което е в прорез с ограниченията за събирания около епидемиологичната конюнктура в страната.

„ Преди празненството на Кендъл, всеки от гостите беше тестван преди да влезе през вратата и трябваше да чакаме най-малко половин час, с цел да излязат резултатите. И всички бяха тествани още веднъж преди Хелоуин. Така че ние сме виновни за здравето на околните и приятелите си и се тестваме постоянно “, изясни Дженър в шоуто Andy Cohen Live.

„ Правим, каквото можем. Опитваме се да съблюдаваме всички ограничения и след това, в случай че хората са сериозни, не мога нищо да направя “, добави тя.

Крис показа, че отвън празненствата тя и фамилията ѝ непрекъснато се тестват за ковид

„ Много съм сензитивна по отношение на протичащото се, повярвайте ми. Късметлии сме, че работим в промишленост, където се тестваме по един-два пъти седмично. Последният път беше преди ден, около фотосите на шоуто, където има условие за това “, безапелационна бе звездата.

Източник: tialoto
Снимка: BGNES
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР