Крис Браун се сдоби с маймунка, но се оказа, че

...
Крис Браун се сдоби с маймунка, но се оказа, че
Коментари Харесай

Крис Браун може да влезе в затвора заради... маймунка

Крис Браун се снабди с маймунка, само че се оказа, че не е имал позволение за това и даже го заплашват престъпни обвинявания, написа TMZ.

Певецът самичък се похвали с домашния любим като качи фотография в Инстарам на 3-годишната си щерка Роялти, която е гушнала животинчето. Фотосът разбуни духовете и мнозина се загрижиха, че маймуната може да направи нещо на детето и молиха тя да бъде пусната на независимост.

Крис бе безапелационен, че нищо няма да се случи на детето, само че се оказа, че маймунката въпреки всичко няма да остане при него, защото пребиваването й в дома му било „ незаконно “.



За развъждането на сходно екзотично животно се изисква особено позволение съгласно законите на Флорида, но Браун го пропуснал. Все отново той изцяло непринудено дал животното на съответните органи преди да се наложи да му обискират парцела.

Крис е застрашен от 6 месеца затвор, в случай че против него бъде заведено и извоювано дело. Това към този момент е в ръцете на съда в Ел Ей. Маймунката се споделя Фиджи и изцяло добре.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР