Крис Браун и Дрейк официално приключиха с враждата си и

Крис Браун и Дрейк официално приключиха с враждата си и ...

Бившите на Риана се събраха.


Крис Браун и Дрейк официално приключиха с враждата си и обединиха талантите си в нов хит с името No Guidance. Двамата пуснаха в профилите си в Instagram корица на песента, на която се вижда гола жена в неонови цветове.

„Излиза днес. Лятото официално започна“, написа Крис до кадъра.Двете звезди дълго време бяха в открита вражда заради отношенията си с Риана, която ескалира във физическа саморазправа през 2012, когато двамата се замеряха с бутилки в нощен клуб. Изглежда обаче музиката е по-важна от любовта и съперничеството и певците са преглътнали всички различия в името на творчеството. Песента е част от новия албум на Браун.

И Крис, и Дрейк бяха попаднали в плен на барбадоската, макар и по различно време. Браун излизаше с нея през 2009, но след като я преби при свада, двамата дълго време се разправяха в съда. Те подновиха за кратко отношенията си през 2013 след куп сърцераздирателни извинения от страна на певеца.

Дрейк успя да улови вниманието на Риана през 2016.

Връзката им продължи малко повече от година. Към момента Риана излиза с милиардера Хасан Джамийл и двамата в момента са на почивка в Мексико.

Източник: tialoto.bg