Крис Бърниски, партньор във фирмата Placeholder, смята, че няколко теми

...
Крис Бърниски, партньор във фирмата Placeholder, смята, че няколко теми
Коментари Харесай

Ето какво може да доведе до следващия бичи пазар на криптовалутите

Крис Бърниски, сътрудник във компанията " Placeholder ", счита, че няколко тематики ще бъдат мотор на идващия бичи пазар на криптовалути.

В скорошен туит той очерта трите тематики, които съгласно него ще бъдат движещи сили.



В същия туит Бърниски загатна пластовете или системите за наличност на данни като друга област, която би трябвало да се следи.

Той дефинира като тематика, който претърпява първия си огромен цикъл в очите на обществеността. След това Бърниски означи, че ще има някои протоколи, които преследват тази опция, както и доста други, които се възползват от наклонността.

Що се отнася до съответни криптоактиви, той е бичи надъхан за Етериум (ETH) и предвижда пробив за ETH/BTC след идното възобновяване на алткойна –.

Той също по този начин вижда Solana (SOL) като евентуална опция на и загатна Cosmos (ATOM) .

В неотдавнашно изявление Бърниски разкри, че Placeholder преследва към Cosmos и Solana.




Какво е?

е метод за рисково вложение, който включва закупуване на огромно количество от главния актив на избрана крипто екосистема и по-късно вложение в други планове в границите на тази екосистема. Целта е да се опознаят екосистемата и хората, работещи по разнообразни планове в нея, с цел да се изберат най-хубавите екипи от позиция на рисковото вложение.

Какво има поради Бърниски под?

Това е тематика, която претърпява първия си огромен цикъл в очите на обществеността. Бърниски означи, че ще има някои протоколи, които преследват тази опция, както и доста други, които се възползват от наклонността.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР