Крис Бърниске, партньор в Placeholder прогнозира 2,200% печалба за Stacks

...
Крис Бърниске, партньор в Placeholder прогнозира 2,200% печалба за Stacks
Коментари Харесай

Този алткойн може да скочи с над 2,000%, твърди венчър капиталист

Крис Бърниске, сътрудник в Placeholder предвижда 2,200% облага за Stacks (STX), план на Биткойн със слаба конкуренция.

Крипто пазарът е пословично волатилен и непредсказуем. Въпреки това Крис Бърниски, сътрудник в компанията за рисков капитал Placeholder самоуверено предвижда, че един алткойн има капацитет да означи облаги от 2,200%.

Предистория на Stacks и Биткойн

Stacks (STX) е блокчейн план, който работи за повишение на полезността на Биткойн. Докато екосистемата от втори пласт (L2) на Етериум притегля нови капитали и интерес, Биткойн остава обратно заради убеждението, че блокчейнът не може да бъде програмиран.

Въпреки това Бърниски счита, че екосистемата от втори пласт на Биткойн скоро може да получи своя „ блестящ миг “, което може да бъде от огромна изгода за STX.

STX против Етериум

Бърниски означи, че защото хората са се отказали от програмируемостта на Биткойн, STX има слаба конкуренция, до момента в който конкуренцията при втори пласт на Етериум е огромна.

Най-големият L2 протокол на Етериум е MATIC , който има мрежова стойност от $12.4 милиарда или 6,4% от мрежовата стойност на ETH. Тази на Stacks е $1.36 милиарда или 0,28% от цената на мрежата на BTC.

Потенциални облаги за STX

Според Бърниски, в случай че STX се преоцени, с цел да се изравни с относителната оценка на MATIC по отношение на нейния първи пласт, това би означавало ~23-кратно нарастване, което даже не регистрира повишаването на Биткойн. Съдейки по това – STX може да регистрира облага от 2,200%.


 


Други криптоактиви, които съставляват интерес

В допълнение към STX, Бурниске избри и няколко други криптоактива, които намира за забавни, в това число Dogecoin (DOGE), Toncoin (TON), Lido DAO (LDO), Internet Computer (ICP), Algorand (ALGO), Flow (FLOW), Decentraland (MANA) и Axie Infinity (AXS).

Заключение

Макар че крипто пазарът е мощно непредсказуем и волатилен, прогнозата на Бърниске за STX, която евентуално може да докара до облаги от 2,200% е смела.

Освен това неговите прозрения за настоящото положение на екосистемата на втория пласт на Биткойн и конкуренцията сред L2 на Етериум обезпечават скъп подтекст за разбирането на капацитета на STX на сегашния пазар.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР