Криптовалутният пазар се характеризира с променливи тенденции - днес една

...
Криптовалутният пазар се характеризира с променливи тенденции - днес една
Коментари Харесай

Балонът на $PEPE се пука? Инвеститорите се насочват към тази нова меме криптовалута

Криптовалутният пазар се характеризира с променливи трендове - през днешния ден една монета господства на пазара и е в центъра на вниманието, на следващия ден - друга.

Особено изразено е това в бранша на меме криптовалутите, където синдромът “ ” е станал всекидневие измежду трейдърите.  

През април, меме монетата PEPE се изкачи на върха, възползвайки се от известността на интернет мемето Pepe the Frog. В продължение на много седмици, $PEPE се развиваше със стремителни темпове, като даже влезна в топ 3 на всички меме криптовалути по пазарна капитализация, отвявайки Floki, Dogelon Mars, Bonk и Tamadoge.

В тази публикация ще разгледаме за какво $PEPE може да не е най-хубавата инвестиция през юли, като ще ви представим и Thug Life ($THUG)  – алтернативата, която се разпродава с феноменални темпове.

Звездата на $PEPE залязва скоро?

Pepe the Frog, интернет меме с няколко комиксови черти и много почитатели по света, извърши значима роля в нашата модерна просвета. С набирането на известност обаче, с името му беше злоупотребено, като се закупи една нова, политическа приложимост, което докара до загуба на известността и нанесе тежък удар по имиджа му.

Възраждането на мемето през 2023 година възвърна част от известността му и скоро по-късно беше приспособен в план за. Все отново, настоящата цена на $PEPE е към $0.000001456 – спад oт към 6.5% на дневна база и 12% на седмична. Пазарната капитализация на плана възлиза на $570 милиона, до момента в който размера на търговия спадна до малко под $100 милиона, съпроводен с нарастване на търгуваните количества с към 30%.

По-важното обаче е, че стремежът на монетата се забавя, което може да съставлява предзнаменование за идна смяна. Това акцентира един от главните закони на крипто пазара – той има разнообразни трендове и съмнения, изключително в бранша на меме монетите. Именно това се случва с $PEPE – от бърз напредък към закъснение и евентуална идна смяна.

Thug Life ($THUG) – най-хубавата опция на $PEPE?

Thug Life ($THUG) е меме криптовалута, която неотдавна притегли доста внимание в крипто света. Въпреки че тя е относително нова на сцената, Thug Life към този момент показва солидна финансова поддръжка, събирайки над $786,000, което съставлява повече от една трета от цялата краудфъндинг цел.

Тази криптовалута показва обещаващ капацитет за напредък и към този момент е обект на съпоставения с други известни меме токени като $PEPE. Въпреки че е мъчно да се планува дали $THUG може да се трансформира в най-хубавата опция на $PEPE, нейната неповторима тактика и огромната поддръжка от страна на общността я вършат сериозен съперник.

След като съумя да притегли толкоз забележителна финансова поддръжка в подобен къс период, Thug Life към този момент съумява да притегли вниманието на крипто обществото. Като меме криптовалута, $THUG съумява да сплоти занимателни и ангажиращи детайли, което оказва помощ за привличането на нови вложители и консуматори.

Освен това, значимо е да се означи, че тази валута е още при започване на своята развойна фаза и може да предложи още по-голям капацитет за вложителите. Сега е отличен миг да следим и проучваме развиването на Thug Life, защото може да предложи вълнуващи благоприятни условия в бъдеще.

Защо да влагаме в $THUG вместо $PEPE?

Наскоро появилата се на сцената меме криптовалута Thug Life ($THUG) притегли доста внимание в крипто света. Причината за това е обвързвана с няколко основни фактора, които разграничават $THUG от други сходни планове като $PEPE.

Първо, $THUG демонстрира впечатляващ капацитет за напредък. Въпреки че е още нова валута, цената й към този момент е $0.0007, като към момента не е излезнала на открития пазар. Това дава на вложителите опция да се възползват от идният ѝ капацитет за растеж.

Второ, $PEPE към този момент показва наклонност към спад в цената. Точно в противоположната посока обаче се движи Thug Life –   $THUG към момента е във фаза на интензивно развиване и предварителната продажба предлага опция за закупуване на токени на доста по-добра цена. При това състояние, вероятността $THUG да увеличи цената си с 10Х е доста по-голяма спрямо към този момент скочилите криптовалути като Pepecoin, Dogecoin и Шиба Ину.

Трето, Thug Life притегли бързо солидна финансова поддръжка, като са събрани над $786,000 от общо $2.058 милиона в предварителната продажба от единствено един стадий. Това насърчаващо начало акцентира увереността на общността в капацитета на тази валута и предвещава доста положително бъдеще.

Въпреки рисковете, свързани с вложението в нови криптовалути, Thug Life предлага един неповторим и трогателен капацитет за напредък. Сега е чудесно време да следим и проучваме развиването на $THUG, защото тази меме криптовалута може да предложи забавни благоприятни условия за вложения в бъдеще.

Заключение

Подходящата криптовалута за инвестиция се дефинира от голям брой фактори, в това число момента на пазара, вероятностите за напредък и настоящите трендове. Pepe ($PEPE) беше нелоша инвестиция и притегли доста внимание. Въпреки това, неговият огромен скок от над 100 пъти към този момент се случи, а следим и трендове за спад в цената, което допуска евентуална промяна.

От друга страна, Thug Life ($THUG) е в самото начало на кривата си на напредък и притегли съществено внимание, с помощта на сполучливата предварителна продажба и огромна поддръжка от общността. Тази нова меме криптовалута има капацитет да предложи забележителни благоприятни условия за напредък.

Следователно, считаме, че $THUG разполага с по-голям късмет за скок с 10Х оттук нататък, в сравнение с $PEPE. Въпреки това, значимо е да подчертаем, че всяка крипто инвестиция е обвързвана с риск и би трябвало да се основава на добре премислена капиталова тактика.

 


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР