Криптовалутите продължават да демонстрират неразбираем за финансистите спад в курса.

...
Криптовалутите продължават да демонстрират неразбираем за финансистите спад в курса.
Коментари Харесай

Биткойнът плаши: курсът пак падна под $10 000

Криптовалутите не престават да показват неясен за финансистите спад в курса. Техните цени могат да се трансформират в рамките единствено на един ден в рамките на десетки проценти, губейки позиции, а по-късно достигайки нови върхове.

Всеобщото внимание е приковани към биткойна – пионерът в тази област и най-скъпата криптовалута. Преди към месец цената на биткойна се докосна до $20 000 за 1 BTC, само че от този момент последователно спада.

Докато преди Новата година бяхме очевидци на неудържимия растеж на биткойна, в този момент следим неговия спад. Някои гледат новите диаграми с безпокойство и боязън, а други със зложелателство от вида „Казвах ли ви?“.



Днес курсът на биткойна още веднъж спадна под психическата граница от $10 000 за 1 BTC. Това е самобитен връх за 2018 година, тъй като тази година главната криптовалута не е коствала толкоз на ниска цена. Това положение на биткойна продължи единствено няколко минути и по-късно той още веднъж набра височина, само че доста вложители изтръпнаха.



Към момента на обявата биткойнът се стабилизира на $10 596 и неговият лек растеж продължава.

Едновременно с биткойна се следи спад в курса на всички съществени криптовалути. Основната причина за спада е, че на процедура всички страни започнаха съществени ограничения против цифровите пари.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР