Крипто стратег, който придоби популярност заради точното прогнозиране на дъното

...
Крипто стратег, който придоби популярност заради точното прогнозиране на дъното
Коментари Харесай

Анализатор очаква срив на цената на Етериум и BNB

Крипто пълководец, който закупи известност поради точното прогнозиране на дъното на мечия пазар на Биткойн през 2018 година, уточни, че Етериум (ETH) демонстрира признаци на привършване на бичия капацитет.

Анализаторът, прочут като, показа с почитателите си в Twitter, че Етериум може би неотдавна е формирал мечи модел с по-нисък връх, когато предходната седмица доближи почти $2,000.

Въз основа на графиката на Bluntz наподобява, че през идващите дни се чака кратковременно рали за ETH, последвано от промяна чак до $1,700.

Bluntz изрази гледната си точка за Етериум, заявявайки, че активът не наподобява да се показва добре сега. Той уточни явен петвълнов спад, последван от постепенно тривълново възобновяване до fib равнището 0.618, където настъпи следващата забележителна ликвидация.

Това допуска образуване на по-нисък връх и Bluntz чака евентуален спад на цената до $1,700, след което ще преоцени обстановката.

Към момента на писане на публикацията Етериум се търгува на цена от $1,843.

Bluntz също по този начин следи от близко Binance Coin (BNB), криптовалутата на най-голямата в света крипто борса. Според него BNB наподобява е в мечи тренд както по отношение на USD, по този начин и по отношение на BTC.

Той означи загубата на доста равнище на поддръжка както при BNB/USD, по този начин и при BNB/ BTC , което допуска мощен низходящ тренд.

Изглежда, че пазарът регистрира избрани събития, като да вземем за пример евентуално възобновяване на средства от FTX или засилен регулаторен напън. Макар и да не е изцяло сигурен, Bluntz изрази отрицателен взор върху обстановката.

Въз основа на разбора на графиките на анализаторът се чака промяна за BNB към ценовия диапазон от $260. Понастоящем BNB се прави оценка на $313.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР