Крипто стратег, известен като Rekt Capital, известен с точното определяне

...
Крипто стратег, известен като Rekt Capital, известен с точното определяне
Коментари Харесай

Ето кога може да очакваме следващият параболичен подем на Биткойн според крипто експерт

Крипто пълководец, прочут като Rekt Capital, прочут с точното установяване на времето на последните корекции на Биткойн (BTC), в този момент разкрива детайлности за графика на идващото параболично придвижване на флагманската криптовалута.

Rekt Capital допуска, че Биткойн е навлязъл във етапа на реакумулация след халвинга. Въз основа на разбор на исторически данни той има вяра, че BTC може да е на няколко месеца от това да преживее друго доста възходящо придвижване.

В своя разбор Rekt Capital се базира на предходни модели, като напомни, че през 2020 година Биткойн претърпя 19% промяна след халвинга. Впоследствие той се консолидира за към 160 дни, преди да навлезе в параболичната фаза на цикъла. За съпоставяне, през 2024 година Биткойн се отдръпна с съвсем 24% към халвинга.

След това, в случай че историческите трендове се повторят, цената евентуално би могла да се консолидира за до 160 дни, преди да стартира друга параболична фаза.

Разглеждайки дневната графика на Биткойн, Rekt Capital означи, че активът наподобява е излязъл от бичия модел на продължение, откакто сполучливо е тествал съпротивата при $66,00, която в този момент се е трансформирала в поддръжка. Той твърди, че продължението на тренда е обезпечено, като съгласно него пробивът на Биткойн под бичи байрак е доказан.

Разширявайки вероятността, Rekt Capital споделя графика, показваща, че бичият пазар на Биткойн към момента има доста пространство за напредък, изобразявайки актуалната позиция, маркирана със зелен кръг.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР