Крипто стратег изрази бичи настроения по отношение на The Graph,

...
Крипто стратег изрази бичи настроения по отношение на The Graph,
Коментари Харесай

The Graph е готов за над 500% скок – InvestAnswers

Крипто пълководец изрази бичи настроения във връзка с The Graph, децентрализиран алткойн с търсачка, основан на Етериум (ETH).

The Graph – доминантната търсачка на децентрализираните мрежи

Анонимният водещ на канала InvestAnswers в YouTube видео съобщи, че The Graph (GRT) е всеобщо доминантната търсачка на децентрализираните мрежи.

Според водещия планът е привлякъл вниманието му преди две години заради капацитета си като и акцента върху прозрачността в web3 пространството.

Прогнозиран скок

Домакинът на InvestAnswers твърди, че The Graph може да скочи с повече от 500% от сегашните си равнища по време на идващия бичи напредък. Към момента на писане на публикацията активът се движи към $0.16.

Той предвижда, че The Graph може да надвиши $1 по време на идващия бичи растеж, което може да се случи през идващите шест до осемнайсет месеца.

Тази прогноза е рискова, само че евентуалната облага е привлекателна, защото тя съставлява 7-кратно нарастване по отношение на настоящата цена.




Избягване на FOMO

Въпреки бичите си настроения, водещият на InvestAnswers предизвестява вложителите да заобикалят да влагат парите си в The Graph въз основа на страха от пропуснати облаги (FOMO).

Активът към този момент е поскъпнал с над 200% от ноември 2022 година, когато доближи дъното си за всички времена от $0.052.

Неотдавна тя излезе от интервал на резистентен напредък, като останалите имена в пространството се покачиха с 800% до 900%. Домакинът предлага самообладание и да не се влиза в алткойна заради FOMO.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР