Крипто портфейлът Phantom Wallet се изкачи до третата позиция в

...
Крипто портфейлът Phantom Wallet се изкачи до третата позиция в
Коментари Харесай

Интересът към крипто портфейлът Phantom расте – какво означава това за Solana?

Крипто портфейлът Phantom Wallet се изкачи до третата позиция в категорията за комунални услуги в Apple App Store, отстъпвайки единствено на Гугъл и Гугъл Chrome Apps.

Крипто коментаторите допускат, че този скок може да е бичи знак за токена SOL на Solana, като се има поради произходът на Phantom Wallet като извънреден портфейл на Solana.

„? “ – попита крипто предприемачът Еван Лутра своите почитатели в X на 19 май.

„, добави крипто инфлуенсърът Боровик.

Това повишаване следва неотдавнашното постигане на седем милиона дейни месечни консуматори на Phantom Wallet, както бе обявено в обява на 29 април. В крипто общността увеличението на месечните консуматори на обещано приложение за крипто портфейл постоянно се преглежда като знак за по-широко приемане.

Като цяло в магазина за приложения на Apple, Phantom портфейлът в този момент заема 32-ро място във всички категории, след X и AI чатбота ChatGPT.

Въпреки че Phantom стартира като портфейл единствено за Solana, от този момент той се разшири, с цел да поддържа и блокчейн на Биткойн , Етериум и Polygon .

Към момента на писане на публикацията Solana се търгува на цена от $168, което отразява 16% нарастване през последните 30 дни, съгласно данни на CoinMarketCap.

Крипто трейдърът Шиър спекулира, че в случай че борсата за криптовалути Coinbase, която понастоящем е на 288-о място, се издигне до топ 10 в магазина за приложения на Apple и в случай че Phantom Wallet реализира същото, това може да е сигнал за пика на пазара.

Класирането на обещано приложение в App Store се въздейства от разнообразни фактори, а освен от броя на тегленията. Например, макар че MetaMask си обезпечава 75-та позиция в същата категория, към февруари 2024 година тя има 10 милиона дейни консуматори месечно.

Класациите регистрират и фактори като месечни деинсталации, транзакции в приложението и настроения на потребителите в ревютата.

Като самопопечителстван портфейл, Phantom Wallet предлага на потребителите надзор върху техните ключове, осигурявайки опция на съхранението на активи на тържища. Тази смяна евентуално е повлияна от високопрофилния срив на крипто борсата FTX през ноември 2022 година, който подтикна потребителите да търсят по-безопасни разновидности за предпазване на своите крипто активи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР