Крипто пазарите доста се размърдаха през последните няколко дни, като

...
Крипто пазарите доста се размърдаха през последните няколко дни, като
Коментари Харесай

Solana, Polygon и Bitcoin Minetrix яхват вълната на успеха на Bitcoin. Какво да очакваме?

Крипто пазарите много се раздвижиха през последните няколко дни, като Bitcoin още веднъж мина границата от $27,000 и съгласно мнозина стартира своя напредък.

Но този път вниманието не е ориентирано към най-старата криптовалута в света, а някъде другаде.

Solana, Polygon и Bitcoin Minetrix сигурно са звездите на седмицата и в тази публикация ще може да видите повече за техния капацитет.

Solana – най-големият печеливш през октомври

Октомври е много благоразположен към Solana, като криптовалутата записва впечатляващ напредък от почти 22% на седмична база. Пазарната капитализация на Solana доближи $9.5 милиарда, затвърждавайки своето място измежду водещите криптовалути в промишлеността.  

Анализатори от реномирани финансови портали като FX Street предсказват още по-ярък небосвод за $SOL, като евентуалната му цена може да доближи до $26. Ако тези прогнози се осъществят, вложителите, които залагат на Solana, ще имат още повече аргументи за оптимизъм в близко бъдеще.

Polygon – 12% за седмица надалеч не е неприятно достижение

За седмица Polygon удиви със постоянен напредък от 12%, което е сигнал за засилващата се известност на платформата в крипто общността. $MATIC доближи цена от $0.57, като пазарната капитализация на плана надвиши $5.3 милиарда.  

Особено впечатляващо е голямото нарастване на комерсиалния размер с над 31% единствено за един ден. Тази интензивност обаче не би трябвало да изненадва. Фактът, че Гугъл Cloud избра блокчейна на Polygon за валидатор, е огромно самопризнание за технологията и капацитета на плана, което несъмнено притегля огромен интерес от вложителите.

Bitcoin Minetrix – най-хубавата нова предварителна продажба?

Bitcoin Minetrix се подрежда измежду най-хубавите нови криптовалути на пазара и дава обещание да промени радикално облачния майнинг. Нека разгледаме някои от основните характерности и аргументи да обмислите инвестиция в тази предварителна продажба.

  1. Атрактивна цена: Стартовата цена на токена е единствено $0.011. Това дава идеална опция за вложители да се възползват от неговия капацитет за напредък.
  2. Прогресивен растеж: Цената на токена ще се покачва с 8% на всеки идващ стадий от предварителната продажба. По този метод се подтикват ранните вложители да работят бързо и да се възползват от по-високите възвръщаемости.
  3. Впечатляваща поддръжка: Досега са събрани над $430,000, което демонстрира огромното доверие и възторг в крипто общността към Bitcoin Minetrix.
  4. Революция в клауд майнинга: Bitcoin Minetrix не предлага единствено крипто монета, а дава същински решения в региона на облачния майнинг, като желае да оттърве вложителите от измамниците, които навлязоха в промишлеността.
  5. Безопасност и бистрота: Пълният одит на плана подсигурява, че вложенията ви са в безвредни ръце.

Като опция на одобрени планове като Solana и Polygon, Bitcoin Minetrix предлага напълно нов метод, който ще разгледаме в идната секция.

Stake-To-Mine – или какво прави Bitcoin Minetrix неповторим

Bitcoin Minetrix сграбчи вниманието на доста анализатори със своята новаторска идея “Stake-To-Mine ”. Тази неповторима характерност разрешава на потребителите да се възползват от мощността на облачния рандеман, без да се нуждаят от комплицирано и скъпоструващо съоръжение и без да поемат опасности от измами, които нерядко се срещат в тази промишленост.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР