Крипто пазарът е изпълнен с очакване, тъй като Биткойн, пионерската

...
Крипто пазарът е изпълнен с очакване, тъй като Биткойн, пионерската
Коментари Харесай

Биткойн има потенциал да достигне $37,000, а Tradecurve да достигне 1$ до края на 2023 г.

Крипто пазарът е изпълнен с очакване, защото Биткойн, пионерската цифрова валута, демонстрира признаци на евентуално рали до $37,000. 

Едновременно с това Tradecurve, обещаваща платформа за търговия, която понастоящем е във етапа на предварителна продажба, си е сложила за цел да доближи $1 до края на 2023 година  

Продължете да четете, до момента в който преглеждаме факторите, определящи евентуалното рали на Биткойн. Освен това ще проучим за какво Tradecurve притегли вниманието на търговците и вложителите с амбициозната си ценова цел.

  > > КУПУЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА <<



Обобщение

  • Valkyrie Investments настояват, че Биткойн може скоро да се повиши до $37,000
  • Като причина за тази прогноза беше маркиран моделът на връщане към предходната точка на пробив, следен на дневната графика на Биткойн
  • Tradecurve се повишава с 80%, може да скочи 100 пъти и да доближи $1 до декември 2023 година  

Биткойн (BTC) може скоро да означи рали  

Цената на Биткойн, който постоянно е определян като пазарен водач при криптовалутите, се трансформира доста в последно време. Пазарните специалисти и техническите знаци предвиждат допустимо възобновяване на Биткойн след интервал на консолидация, като задачата е цената да доближи почти $37,000.

На дневната графика на Биткойн се следи ценови модел, който съставлява връщане към предходната точка на пробив, който може да зареди биковете за растеж над $37,000, настояват от Valkyrie Investments. Предходната преграда в модела на “глава и плещи ” (head and shoulders), която беше пробита и превърната в поддръжка през март, неотдавна беше тествана още веднъж, когато Биткойн спадна до към $25,000.  

Според Джошуа Олшевич, началник на изследванията във Valkyrie Investments, спадът от 19% от достигнатия в средата на април връх от $31,000 до предходната точка на пробив е характерен тренд на връщане към предходната точка на пробив. Към момента на писане на публикацията Биткойн се търгува на цена от $26,420 с пазарна капитализация от $512.5 милиарда.

Tradecurve (TCRV) и амбициозната ценова цел на плана  

На фона на шума към евентуалното рали на Биткойн, Tradecurve, която в този момент е на четвърти стадий от предварителната си продажба, сложи амбициозна ценова цел от $1 до края на 2023 година за своя роден токен, TCRV.  

Tradecurve се отличава от другите тържища с метода си, насочен към неприкосновеността на персоналните данни, който не изисква прекосяване през процеси за опознаване на клиентите (KYC) при регистрация, с комфортни за начинаещите трейдъри функционалности като търговия, при която може да копират придвижванията на по-опитни търговци, посредством абонамент. Освен това платформата предлага академия за търговия в метавселената, както и новаторски принадлежности като автоматизирани ботове за търговия и AI ботове за търговия.  

Тези функционалности дават опция на търговците, изключително на начинаещите, да се ориентират на пазара и да вземат осведомени капиталови решения.

Като различен бичи знак Tradecurve означи постоянен растеж на потребителската си база, като към този момент има над 10,000 регистрирани консуматори, привличайки опитни търговци и новаци.  

Увеличаващият се брой регистрирани консуматори демонстрира възходящо доверие и убеденост във опциите и услугите на платформата.

Всички деривати в тази децентрализирана платформа ще бъдат налични като варианти за търговия, употребявайки една сметка. Всеки консуматор може да търгува с акции, облигации, ETF-и, варианти, криптовалути и други, като открие сметка благодарение на имейл, свърже с нея крипто портфейл и направи депозит.  

И до момента в който доста обичайни платформи за търговия, като Coinbase и Gemini, към момента не разполагат с доказателство за запаси (PoR), Tradecurve разгласи, че скоро ще вкара свое лично. Демонстрирането на това, че Tradecurve има декларираните активи, успокоява потребителите, че с техните депозити не се злоупотребява или не са обект на лъжливи действия.

Тази инспекция е изключително значима в крипто пространството, където доверието в централизирани структури може да бъде проблем, който се ускори след срутва на FTX.

Родният токен, TCRV, ще бъде сериозен съставен елемент на тази голяма екосистема, защото дава на притежателите си право на глас в ръководството, въздържан приход посредством стейкинг, достъп до VIP статус и други  

Родният токен на Tradecurve показва удивително повишаване на цената, което демонстрира резистентност и капацитет за по-нататъшен напредък. TCRV към този момент е поскъпнал с 80% по отношение на началната си цена от $0.01 и в този момент се прави оценка на едвам $0.018 . Това обаче е цена на предварителна продажба на четвърти стадий и с набирането на скорост, цената на тази предварителна продажба може да скочи.  

Тъй като доста специалисти плануват 100-кратно нарастване след стартирането на токена и листването му на Uniswap или на огромен CEX, не е изключено до края на 2023 година да бъде оценен на $1.  

Този факт, комбиниран с ниската му пазарна капитализация от $32 милиона, защото общото предложение на токени в този момент е $1.8 милиарда, значи, че Tradecurve има капацитета да доближи $1 доста по-бързо от предстоящото.  

Ако желаете да се възползвате от тази планувана облага, регистрирайте се за предварителната продажба по-долу и не пропускайте да се възползвате, защото единствено 40% от предлагането на 1.8 милиарда токена ще бъде налично по време на предварителната продажба на TCRV.  

Научете повече за TCRV и предварителната продажба на плана тук:

Кликнете тук за уеб страницата
Кликнете тук, с цел да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общественост в Telegram


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР