Крипто борсата Binance отговори на обвиненията, че платформата е улеснила

...
Крипто борсата Binance отговори на обвиненията, че платформата е улеснила
Коментари Харесай

Binance отговори на обвиненията на американските сенатори

Крипто борсата Binance отговори на обвиняванията, че платформата е улеснила дадени противозаконни финансови действия, отправени от американските сенатори Елизабет Уорън, Крис Ван Холен и Роджър Маршал.

В писмото си до основния изпълнителен шеф на Binance Чанпен Джао и президента на Binance.US Брайън Шрьодер сенаторите обявиха, че борсата е осигурила опция за заплащания към нарушители и лица, избягващи наказания като в същото време съзнателно е заобикаляла регулаторите и е криела финансова информация.

В отговор Binance разгласява отворено писмо, в което съобщи, че обвиняванията на сенаторите се основават на остаряла и непълна информация за платформата.

Крипто борсата акцентира уговорката си за съблюдаване на регулаторните условия и основаването на обособена американска конструкция, Binance.US, която да подсигурява спазването на локалните разпореждания.

Компанията също по този начин посочи напъните си за обезпечаване на безвредна и транспарантна платформа, в това число шерване на адреси на портфейли, издание на доказателства за запаси и използване на ограничения за сигурност на потребителите като да вземем за пример застрахователния фонд за маржове, за отбрана на потребителите от загуби.


 


Binance подсигурява на своите клиенти, че средствата им са сигурни и налични, защото компанията поддържа запас едно към едно на активите на клиентите. В известието си сенаторите показаха опасения по отношение на въздействието на интервенциите на Binance върху стабилността на крипто пазара и на финансовата система като цяло.

В отговор Binance посочи своята отдаденост на спазването на регулациите и прозрачността и напъните си да предложи на своите клиенти надеждна и предпазена платформа.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР