Криминално проявеният Марио Панчев убил издирвания Владимир Пелов заради жена.

...
Криминално проявеният Марио Панчев убил издирвания Владимир Пелов заради жена.
Коментари Харесай

Панчев убил Пелов заради... жена

Криминално проявеният Марио Панчев умъртвил търсения Владимир Пелов поради жена. Инцидентът стана нощес, малко преди среднощ в центъра на Ботевград, оповестиха източници.

Мястото на стрелбата е нормален маршрут за Панчев. Предполага се, че Пелов го е чакал там със зареден револвер, с цел да го убие.

Според друга версия Пелов е причакал Панчев, с цел да го убие. Избягалият пандизчия считал, че Панчев е осведомител на полицията. Както Факти.бг писа Панчев е прочут като сутеньор в района. На 2 юни полицията провежда безуспешна хайка за залавянето на Пелов в Ботевград. Неофициално не се изключва и опцията да е имало и трети участник в стрелбата.

Министерство на вътрешните работи работи по главната версия, че неуредени финансови връзки сред Панчев и Пелов са довели до стрелбата в Ботевград. Това съобщи административният началник на Софийска окръжна прокуратура Наталия Николова.

След бягството от пандиза Пелов си пуснал брада. Това стана ясно на конференцията на прокуратурата. При огледа на натрупа службите видели, че Пелов е бил с брада. Носел е суитчър с качулка и шапка.

Няколко часа бяха нужни на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи да удостовери, че убитият в действителност е Пелов, който в действителност търсят от няколко месеца след бягството му от пандиза на 3 април.

Причината за бавното определяне на самоличността е фактът, че мъжът не е имал в себе си никакви документи. Разпознат е обаче по пръстовите отпечатъци.

Министерство на вътрешните работи заяви публично, че нощес в града е имало престрелка, без да прецизира детайлности кой е взел участие в нея.

Разследващи обаче описаха, че при огледите през нощта са открити няколко револвера и гилзи, което значи, че Панчев и Пелов са стреляли един против различен.

Двамата са имали омраза, по непотвърдена информация е поради жена. В Ботевград се приказва, че Панчев е сводник, престъпно проявен, осъждан е, само че не е лежал в пандиза.

Към момента не се изключва опцията да е имало и трети участник в стрелбата.

Простреляният Панчев е настанен в "Пирогов " в доста тежко положение.

На 20 април, 3 седмици след бягството на Пелов от пандиза Марио Панчев е арестуван от полицията в колата си на автомагистрала "Хемус ". Вътре е открит противозаконен револвер със заличени номера. Панчев няма позволение за оръжие, тъй като е престъпно проявен. Пистолетът, с който е умъртвил Владимир Пелов също е противозаконен. Познат е на Министерство на вътрешните работи като сводник. 39-годишният мъж е състезател - първенец по силов трибой на републиканско състезание.

Владимир Пелов избяга от пандиза дружно с различен престъпник - Радослав Колев на 3 април. Измъкването им е безусловно като на кино. Двамата се доставят с оръжие, след което съумяват да стигнат до мястото за приемане на пратки и да избягат. На 17 май излиза наяве, че Владимир Пелов е написал писмо до президента, омбудсмана и няколко национални медии. В осем страници той разказва претекстовете си да избяга от пандиза. Твърди, че е наказан незаслужено, получил е тежко наказване, което е еднакво на смъртна присъда и това го е провокирало да избяга. Разследващите, обаче, са уверени във виновността му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР