Криминално проявеният благоевградчанин Кирил Илиев-Уята е бил задържан при акция

...
Криминално проявеният благоевградчанин Кирил Илиев-Уята е бил задържан при акция
Коментари Харесай

Арестуваха наркодилър с колоритен прякор

Криминално проявеният благоевградчанин Кирил Илиев-Уята е бил арестуван при акция за противопоставяне на наркоразпространението. Той е бил задържан в заведение „ Q кафе” на ул. „ Иван Михайлов” в Благоевград малко след 13.00 часа в събота (14 декември), написа локалното онлайн издание Struma.bg.

Уята и различен клиент на заведението са били изведени с белезници. Полицаите обискирали двамата мъже, след което претърсили лек автомобил Audi, който бил спрян наоколо. На място бил извикан и автомобил на криминалистична лаборатория, евентуално за осъществяване на полеви наркотест, написа още Struma.bg. Количеството и типът на открития опиат ще бъдат изследвани от специалист. След привършване на огледа двамата мъже са отведени в полицията. Разследването по случая се организира от криминалисти на 1 районно управление (на МВР) – Благоевград под надзора на Окръжна прокуратура.

Кирил Илиев неведнъж е осъждан, в това число за разпространяване на опиати, които използва от години. През юли предходната година пред дома му имало полицейска интервенция, след която бил задържан наркодилърът Касъм Касъмов от петричкото село Яворница, хванат със доста количество високорискови опиати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР