Криминално проявен мъж от исперихското село Райнино е задържан за

...
Криминално проявен мъж от исперихското село Райнино е задържан за
Коментари Харесай

Акция в Исперих, откриха незаконни оръжия и ловни трофеи

Криминално проявен мъж от исперихското село Райнино е арестуван за нелегално владеене на огнестрелно оръжие. Това е станало при профилираната полицейска интервенция, която се организира през днешния ден на територията на община Исперих под управлението на Окръжна прокуратура – Разград.

В парцела на 58-годишния мъж са открити и конфискувани три нерегистрирани по надлежния ред пушки, 144 броя муниции за нарезно оръжие и 98 патрона за гладкоцевно оръжие. На същия адрес са открити 20 ловни трофея от сръндак и доблестен елен, които са добити по противозаконен метод, както и 1700 литра алкохол без акцизен бандерол.
 Акция в Исперих, откриха противозаконни оръжия и ловни титли

Извършени са претърсвания на парцели и в селата Свещари, Вазово и Къпиновци. Установено е, че притежателят на парцел в Къпиновци нелегално е придобил и укрива в дома си нерегистрирано по надлежния ред огнестрелно оръжие- револвер с неустановена марка и модел и 10 броя муниции диаметър 6х35 мм.

В частен дом в село Вазово са открити и иззети 100 литра ракия без акцизен бандерол. По време на извършената профилирана полицейска интервенция са формирани две досъдебни производства по член 339, ал.1 и по член 234, алинея 1 от Наказателен кодекс и две инспекции.

Четири контролно-пропускателни пункта бяха построени през днешния ден на входно-изходните пътища в селата. В хода на интервенцията по противопоставяне на битовата престъпност в дребните обитаеми места бяха тествани 84 лица и 60 моторни транспортни средства. За откритите нарушавания по ЗДвП са формирани са 27 фиша и 9 акта.
 Акция в Исперих, откриха противозаконни оръжия и ловни титли  Акция в Исперих, откриха противозаконни оръжия и ловни титли

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР