Криминално проявен и осъждан мъж на 55 години е задържан

...
Криминално проявен и осъждан мъж на 55 години е задържан
Коментари Харесай

Закопчаха криминално проявен за взрива в гараж на адвокат в Монтана

Криминално проявен и осъждан мъж на 55 години е арестуван за гърмежа на 7 октомври т.г. в блок в Монтана, при който бяха разрушени два гаража, погубен беше първокласен автомобил, а различен - развален, а целият блок беше опушен и с голям брой счупени прозорци и развалени климатици, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана, представени от Novini.bg.

``
реклама

Задържаният е с голям брой присъди за разнообразни закононарушения и към този момент му е повдигнато обвиняване за палеж и увреждане на имущество. В околните дни ще се гледа мярката му за неотклонение и ще се обяснява дали различен му е поръчал слагането на взривното устройство, или е работил самичък, оповестиха от полицейската дирекция в Монтана.

В ранните часове на 7 октомври в гаража на юрист Красимир Босев в Монтана избухна мощна бомба, която унищожи неговата кола и тази в прилежащия гараж, и аргументи голям брой материални вреди по целия блок, в който живеят 12 фамилии.

Сериозно е развален и апартамент на първия етаж, над гаража, в който избухна бомбата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: