Криминално проявен апаш, извършил множество кражби през последната седмица, е

...
Криминално проявен апаш, извършил множество кражби през последната седмица, е
Коментари Харесай

Спипаха циганския кримигерой Додо

Криминално проявен крадец, направил голям брой обири през последната седмица, е арестуван от чиновници на бранш „ Криминална полиция “ при РУ-Пазарджик, заяви Блиц.

Само в границите на една седмица в РУ-Пазарджик били получени голям брой сигнали от притежатели на кафе-автомати и автомивки. Те уведомили органите на реда, че апаши са разрушили монетниците на вендинг-автоматите или автомивките на самообслужване. Освен материалните вреди от взломяванията са открити неналичия на монети на обща стойност над 1100 лв..

В хода на извършена профилирана полицейска интервенция по противопоставяне на битовата престъпност криминалистите спипали 20-годишния Лазар Илиев с прякор Додо от село Овчеполци.

Циганинът е с голям брой престъпни регистрации за обири от сходен жанр. Той е арестуван в началото за период от 24 часа в РУ-Пазарджик.

Прокурор от Районната прокуратура в регионалния град е удължил периода на задържането му със 72 часа. Работата по документиране на незаконната му активност продължава под наблюдението на прокуратурата.

От източници, близки до следствието стана ясно, че преди няколко години Додо още веднъж е бил задържан, откакто в границите на месец разрушил над 20 кафе-автомата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР