Криминално проявен 19-годишен мъж нанесе побой и острига косата на

...
Криминално проявен 19-годишен мъж нанесе побой и острига косата на
Коментари Харесай

Нов случай на насилие: 19-годишен държал жена против волята ѝ в дома си, набил я и ѝ остригал косата

Криминално проявен 19-годишен мъж нанесе побой и острига косата на 22-годишна жена от Видин, оповестяват от Областната дирекция на полицията.

По информация на полицията на 2 август към 14:00 часа видинчанка алармирала в районното ръководство, че на внучката ѝ е нанесен побой от юноша, с който преди време живеела на фамилни начала.

Временно отхвърлен от служба е правосъдният доктор, поискана е оставката на наблюдаващия прокурор

В хода на подхванатите дейности по сигнала полицейските чиновници изяснили, че от 30 юли до 2 август 19-годишният държал в дома си срещу волята ѝ 22-годишната жена, нанесъл ѝ побой и остригал косата ѝ с ножица, като действието е осъществено в изискванията на домашно принуждение.

Уведомена е Районна прокуратура във Видин. Пострадалата жена е освидетелствана от правосъден доктор. Младежът, който е престъпно проявен, е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа.

Той заплатил на страната 258 лв. и разноските по делото

Работата на проверяващия екип продължава под управлението на наблюдаващ прокурор в границите на формираното по случая досъдебно произвеждане по чл.142а от Наказателния кодекс.    

Преди дни стотици се събраха пред Съдебната палата във Видин на кротичък митинг, за да кажат " не " на насилието и да изразят поддръжка за 18-годишното момиче от Стара Загора, което беше нападнато с макетно ноже, а по-късно получи над 400 шева на прорезните си рани.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР