Криминалистите от полицейското управление в Петрич разкриха тежко престъпления, извършено

...
Криминалистите от полицейското управление в Петрич разкриха тежко престъпления, извършено
Коментари Харесай

Арестуваха земеделец, драснал клечката на конкурент

Криминалистите от полицейското ръководство в Петрич разкриха тежко закононарушения, осъществено тези дни в село Михнево. В пламъци изгоряха оранжерията и "хляба " на известния в селото земеделец и търговец Георги Тодорски, който от години се занимава с произвеждане и търговия на зеленчуци, написа struma.com.

Палежът подвигна на крайник служителите на реда, които дни наред правеха оглед на мястото и търсиха следи в пепелта. На финала откриха подпалвача -35 годишният Кирил Гошев -друг земеделец, съперник в бизнеса на Тодорски. Между двамата от дълго време тлеела омраза, избуяла в добилото известност закононарушение -палеж, употребявано постоянно за възмездие и почистване на сметки.

Престъпление, което мъчно се разкрива, поради неналичието на следи. Вчера криминалистите в южния град откриха подпалвача Гошев и го арестуваха, а прокуратурата неотложно повдигна обвиняване. Притиснат от неопровержимите доказателства Гошев си признал.

Ядосан бил на врага си, след скандал, към това, кое куче лае по- мощно и за какво кучетата на Тодорски, тормозят животните му. Измисленият мотив за закононарушението, в действителност прикрива човешката завист от триумфа на другия съперник в сектора, разясняват хора от селото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР