Криминалисти върнаха забравена чанта с пари на притежателите им. Момче

...
Криминалисти върнаха забравена чанта с пари на притежателите им. Момче
Коментари Харесай

Полицаи откриха и върнаха забравени 6000 евро на гурбетчии

Криминалисти върнаха забравена чанта с пари на притежателите им. Момче и момиче се прибрали в страната ни, откакто работили известно време зад граница. На 23 юли те пътували с лека кола към родните си места, надлежно велинградското село Драгиново и Пловдив.

Решили да спрат в региона на бензиностанция на Автомагистрала „ Тракия”. Докато си почивали, обаче не запомнили кожена чанта на една от пейките сред бензиностанцията и заведение за хранене.

Малко по-късно двама чиновници от РУ-Септември пристигнали на мястото край бензиностанцията, където правили обикновен обход. Тогава били осведомени от шефа на заведението, че има забравена кожена чанта.

Полицаите подхванали нужните дейности и ревизирали наличието. Оказало се, че вътре има персонални движимости и такъми, както и солидна сума пари. Банкнотите били преброени и станало ясно, че общата сума възлиза на 6000 евро.

Тъй като в чантата не били открити документи за идентичност, били прегледани записите от охранителните камери в периметъра. Установен бил автомобилът, с който пътували момчето и момичето. Междувременно притежателите на багажа, като открили лисата му, обезпокоени подали сигнал на телефон 112.

Така не след дълго криминалистите предали парите на младежите и те умерено се прибрали по родните си места, където ще прекарат лятната си отпуска.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР