Криминалисти от Велико Търново нанесоха сериозен удар върху наркопроизводството и

...
Криминалисти от Велико Търново нанесоха сериозен удар върху наркопроизводството и
Коментари Харесай

Арестуваха едър производител на пико във Велико Търново

Криминалисти от Велико Търново нанесоха сериозен удар върху наркопроизводството и наркоразпространението и задържаха важен производител на пико, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Велико Търново.

В четвъртък следобяд, на изхода на остарялата столица в посока София, е осъществена инспекция на лек автомобил, ръководен от 30-годишна от Велико Търново. С нея пътувал 31-годишен от Ловеч, прочут на полицията и осъждан. В персоналния му багаж криминалистите намерили 2 пликчета, съдържащи към 50 грама кристалообразно вещество, което при полеви наркотест е реагирало на метамфетамин. При последвало претършуване в населяваното от него жилище в регионалния град, са открити и конфискувани прекурсори и субстанции в разнообразни опаковки, реагирали на метамфетамин, с тегло към 255 грама, и към 3 грама тревиста маса, реагирала на канабис.

По случая е стартирано досъдебно произвеждане. Шофьорката е тествана за приложимост на наркотични субстанции, уредът отчел позитивна реакция на амфетамин и метамфетамин. Тя е отказала кръвна проба. Срещу нея е стартирано бързо произвеждане. И двамата са арестувани за период до 24 часа по ЗМВР.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР