Криминалисти от РУ- Шумен задържаха шестима по време на сделка

...
Криминалисти от РУ- Шумен задържаха шестима по време на сделка
Коментари Харесай

Зрелищен арест на наркодилъри в Шумен

 Криминалисти от РУ- Шумен задържаха шестима по време на договорка с наркотични субстанции, оповестиха от пресцентъра на полицията в Шумен.  

Иззети са към 500 г метамфетамин, синтетичен опиат и таблетки. Малко след 15:30 часа през вчерашния ден при целенасочени оперативни действия  в хода на профилирана полицейска интервенция пред автокъща на бул. “Ришки проход “ в града е осъществена инспекция на лидер на лек автомобил Фолксваген " Голф “ с разградска регистрация.

В автомобила, с изключение на 23-годишният лидер от Разград, били 20-годишен мъж от Кубрат и 38-годишен с непрекъснат адрес в гр. София. Водачът бил тестван малко откакто закупил наркотични субстанции от търговски обект в непосредствена непосредственост. При осъществения персонален обиск в него бил открит плик с към 30 грама дизайнерска дрога – " чай за пушене “.

При претършуване в комерсиалния обект, стопанисван от 28-годишен мъж от Шумен, са открити електронна везна, към 4 грама " чай за пушене “, бледожълта бучка с неправилна форма,  бяла на цвят бучка, осем таблетки, шест от които с лого на канабис. В жилище на ул. “Вичо Папазов “ в града, населявано от шуменеца са открити два плика с към 500 г бяло прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест реагирало на метамфетамин, открити са две електронни везни, плик със суха тревна маса.

Образувано е досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по чл.354 А от Наказателен кодекс. Разследването продължава под контрол на прокурор от Окръжна прокуратура – Шумен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР