Криминалисти от Хасково и техни колеги в Харманли конфискува 800

...
Криминалисти от Хасково и техни колеги в Харманли конфискува 800
Коментари Харесай

Иззеха 800 грама и 39 стръка канабис в Харманли

Криминалисти от Хасково и техни сътрудници в Харманли конфискува 800 грама канабис и 39 стръка марихуана, трима са задържани, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Ченгетата ревизирали частен парцел на 44-годишен мъж в местността Старите лозя. Във вилата и прилежащите й пристройки били 39 растения от рода на канабиса с забележими следи от обработка на почвата към тях. Имало обособена поливна апаратура и помощна структура от мрежа, тел и дървени колчета. Като съпричастни към развъждането на марихуаната са обвинени притежателят на парцела и 50-годишният му наемател, също харманлиец.
Криминалистите иззели и още 800 грама канабис след инспекция на къща в с. Смирненци. Съцветията били в пристройка, благосъстоятелност на 54-годишен.
По случаите са стартирали досъдебно и бързо произвеждане.
Полицаи от Димитровград също са иззели конопени растения. Те са открити при инспекция в жилище на улица „ Гоце Делчев “, населявано от 27-годишен софиянец. Четирите стръка и грам зелена изсушена листна маса са предадени с протокол от притежателя им по заведеното досъдебно произвеждане. /Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР